Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Rechtenstudent Pieter Huizing wint GUF-prijs én Excellence Award

02 juli 2010

Op 2 juli 2010, tijdens de officiële afsluiting van het academisch jaar, reikte de Rijksuniversiteit Groningen de GUF-100 prijs uit aan negen excellente studenten, één van elke faculteit. Rechtenstudent Pieter Huizing kreeg daarnaast de University of Groningen Excellence Award.

Lees het volledige bericht: RUG lauwert excellente studenten

Laatst gewijzigd:25 november 2015 13:37

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.