Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rechtenstudent Pieter Huizing wint GUF-prijs én Excellence Award

02 juli 2010

Op 2 juli 2010, tijdens de officiële afsluiting van het academisch jaar, reikte de Rijksuniversiteit Groningen de GUF-100 prijs uit aan negen excellente studenten, één van elke faculteit. Rechtenstudent Pieter Huizing kreeg daarnaast de University of Groningen Excellence Award.

Lees het volledige bericht: RUG lauwert excellente studenten

Laatst gewijzigd:25 november 2015 13:37

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  PleitVRij verbetert juridisch vaardighedenonderwijs via Virtual Reality

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en Vrije Universiteit Amsterdam (VU) werken samen in een innovatief onderwijsproject om rechtenstudenten beter te leren pleiten. Door inzet van Virtual Reality (VR) krijgen studenten van beide instellingen de mogelijkheid...

 • 26 april 2018

  Succesvolle Cannabis Expert Meeting in Groningen

  Op dinsdag 17 april 2018 organiseerde Michelle Bruijn, promovenda aan de vakgroep Algemene Rechtswetenschap, de eerste cannabis expert meeting in Groningen. Zij bracht zowel wetenschappers als professionals uit de praktijk bij elkaar en gaf daarmee...

 • 26 april 2018

  Ko de Ridder Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Jacobus (Ko) de Ridder is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De Ridder (Oostvoorne, 1949) was tot zijn emeritaat in 2014 hoogleraar Bestuurskunde en is sindsdien honorair hoogleraar Comparative Public...