About usNews and EventsNews articles

Dimitry Kochenov on Russian-American spy scandal

20 juli 2010
Dimitry Kochenov, lecturer in European Law, gave an interview to BBC World Russian service (in Russian) on July 14, 2010. The article analyses the citizenship issues which arose in the course of the Russian-American spy scandal. One of the spies was deprived of her British nationality and the journalists wanted to know if there were any possibilities open for her to appeal this decision of the government.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34