Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Sorge Honorary Member of association for organizational knowledge (EGOS)

08 juli 2010

Professor Arndt Sorge of the FEB was appointed Honoray Member of the European Group for Organizational Studies (EGOS) last week on the 26th EGOS Colloquium in  Lisbon. EGOS is a professional association of researchers and teachers acting as a network for the advancement of organizational knowledge. An Honorary membership is meant to honour and thank scholars who have made pioneering and lasting contributions both to the advancement of knowledge in the social sciences dealing with organization, organized and organizing, and to EGOS as an association. In the Laudatio, Arndt Sorge (Düsseldorf, 1945) is called a cosmopolitan and polyglot scholar of international recognition.

Read the Laudatio

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...