About usNews and EventsNews articles

On Tuesday April 13th, Dr Avril McDonald suddenly passed away

13 April 2010
From 2004 Avril McDonald was a member of the Faculty of Law, initially as guest lecturer in international humanitarian law and from and from 2009 as Rosalind Franklin Fellow in International Law and Contemporary Conflict .

The news of her death leaves us in deep sadness. With Avril we  lose a beloved and enthusiastic teacher and passionate researcher.

Avril will be buried in Ireland, her native country.

Leon Verstappen
Dean
Last modified:04 July 2014 9.19 p.m.

More news

• 17 April 2019

Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

• 15 April 2019

Race and law

The American Janet Thompson Jackson is fully embracing the UG anniversary celebrations theme, 'All Inclusive'. This year, Jackson is working as a guest lecturer at the Faculty of Law of the University of Groningen. At her home institution, Washburn...

• 15 April 2019

Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.