Op dinsdag 13 april is Dr. Avril McDonald plotseling overleden

13 april 2010
Avril McDonald is vanaf 2004 aan de faculteit verbonden geweest, eerst als gastdocent internationaal humanitair recht en sinds 2009 als  Rosalind Franklin Fellow in International Law and Contemporary Conflict.

Het bericht van haar overlijden heeft ons diep geschokt en laat ons achter in grote droefenis. We verliezen in haar een geliefd en enthousiast docent en een zeer gedreven onderzoeker.

Avril zal  worden begraven in Ierland, haar geboorteland. Nadere gegevens over de begrafenis zijn nog niet bekend.

Leon Verstappen
decaan