Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEBlog dean Elmer Sterken: 'Does government debt hurt economic growth?'

12 april 2010
FEBlog by Elmer Sterken
FEBlog by Elmer Sterken

"With Greece in mind, everybody is afraid of government debt. Are high levels of government debt to GDP so detrimental to per capita growth? We find that OECD-countries with debt ratios over 90 percent still have reasonable, but indeed lower, growth rates. The the picture seems not that dramatic though."

Read the entire blog entry at www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...