Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEBlog dean Elmer Sterken: 'Does government debt hurt economic growth?'

12 april 2010
FEBlog by Elmer Sterken
FEBlog by Elmer Sterken

"With Greece in mind, everybody is afraid of government debt. Are high levels of government debt to GDP so detrimental to per capita growth? We find that OECD-countries with debt ratios over 90 percent still have reasonable, but indeed lower, growth rates. The the picture seems not that dramatic though."

Read the entire blog entry at www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 17 augustus 2018

  Lokale Lasten Calculator maakt vergelijken belastingen eenvoudig

  Voor het eerst kan iedere Nederlander zonder moeite zien hoeveel hij of zij moet betalen aan gemeente, provincie en waterschap. Vandaag presenteert het Centrum voor Onderzoek van de Economie van Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen...