Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Higher paid managers care less about non-powerful employees and legal constraints

08 april 2010
Dr. Jennifer Jordan
Dr. Jennifer Jordan

The salary level of managers affects decision making in companies. ‘Individuals who receive higher salaries are less concerned about the well-being of non-powerful employees and they prioritize higher the profitability of the company and their own financial rewards’, says dr. Jennifer Jordan. Her paper Salary and Decision Making: Relationship Between Pay and Focus on Financial Profitability and Prosociality in an Organizational Context, published in the Journal of Applied Social Psychology, is the next FEB Publication of the Month.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...