Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie C. Reis MSc. op vrijdag, 16 april 2010

30 maart 2010
Op vrijdag, 16 april 2010 om 14.45 uur zal Carlos R. Rodrigues dos Reis MSc. zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Titel proefschrift: Selectivity and Efficacy in TRAIL-Mediated Apoptosis.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.