Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie C. Reis MSc. op vrijdag, 16 april 2010

30 maart 2010
Op vrijdag, 16 april 2010 om 14.45 uur zal Carlos R. Rodrigues dos Reis MSc. zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Titel proefschrift: Selectivity and Efficacy in TRAIL-Mediated Apoptosis.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 15 juni 2018

  Helga de Valk benoemd tot lid Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken

  Op 9 juni heeft de ministerraad op voorstel van staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid insgestemd met de voordracht tot beneoeming van prof.dr. Helga de Valk tot lid van de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ). De benoeming gaat...

 • 14 juni 2018

  Hoogleraar Regionale Arbeidsmarktanalyse Jouke van Dijk voorzitter SER Noord-Nederland

  Jouke van Dijk, hoogleraar Regionale Arbeidsanalyse bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen in Groningen, is de nieuwe voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER) Noord-Nederland. De adviesvragen in 2018 gaan over concrete acties om een aantal...

 • 08 juni 2018

  Feringa verguld met bronzen buste en boek

  Donderdagmiddag 7 juni werd een klein Nobel-feestje gevierd op de Rijksuniversiteit Groningen. Beide Nobelprijswinnaars van de RUG zijn in brons vereeuwigd: natuurkundige prof. dr. Frits Zernike staat al zo'n 60 jaar in het Academiegebouw en vanaf nu...