About usNews and EventsNews articles

RUG alumni Prechal en Van der Woude worden Europese rechters

22 februari 2010

Het kabinet heeft Sacha Prechal voorgedragen als nieuwe Nederlandse rechter aan het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. Prechal (geboren in 1959 in Praag) studeerde in 1983 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Lees het artikel op NRC.nl, gepubliceerd op 22 februari 2010.
Ook RUG-alumnus Marc van der Woude is door het kabinet voorgedragen als nieuwe Nederlandse rechter aan het Gerecht van de EU. Hij momenteel hoogleraar mededingingsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34