Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Willem de Haan over 'meer blauw op straat'

24 februari 2010
'Het enige dat helpt tegen criminaliteit is meer blauw op straat' is het thema van het BNR Nieuwsradio programma Peptalk van 22 februari 2010, met als gastpresentator Mark Rutte. Emeritus hoogleraar criminoloog Willem de Haan aan de Rijksuniversiteit Groningen zit in de studio.
Laatst gewijzigd:22 oktober 2019 14:47

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...