Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Agreement FEB and Oslo: double degree master in Marketing starts this year

05 februari 2010

BI Norwegian Business School and the Faculty of Economics and Business have further strengthened their strategic partnership this week. From September 2010, the two schools will offer a two-year, 120 EC double degree Master of Science in Marketing programme. 

Selected students will spend their first year taking advanced marketing and marketing research courses at FEB, their second year taking strategic marketing management and elective marketing courses at BI. They graduate with two Master’s degrees: an MSc in Strategic Marketing Management from BI and an MSc BA (Marketing) from FEB.

The double degree Master’s agreement was signed by our Dean, Prof. Elmer Sterken, on Tuesday 2 February, during the visit of Prof. Tor Wallin Andreassen, professor of Marketing at BI, and Feite van Dijk, BI’s senior advisor international relations.

Signing by Sterken and Andreassen
Signing by Sterken and Andreassen
2 February
2 February
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...