Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitspraak Zwitserse rechter inzake zwartspaarder

14 januari 2010
Nederlandse zwartspaarders met een bankrekening in Zwitserland hebben voorlopig niets te vrezen. De kans dat hun gegevens bij de Belastingdienst terechtkomen, is net zo groot als één of twee jaar geleden. Dit zegt hoogleraar belastingrecht Ruben Freudenthal in de Telegraaf van 12 januari 2010, op basis van een recente uitspraak van de Zwitserse bestuursrechter.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs