Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Student Bedrijfseconomie Thijsje Oenema schaatst de 500m in Vancouver

22 januari 2010

Schaatsster Thijsje Oenema, Bachelor student Bedrijfseconomie aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde heeft vanmiddag ten koste van Marianne Timmer een ticket bemachtigd voor de 500 meter op de Olympische Winterspelen in Vancouver. In beide 500 meters was ze sterker dan haar concurrent: 39,41/39,66 tegen 40,29/40,36.

De FEB wenst haar veel succes bij de Olympische Spelen!

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Change | Oratie Nancy Kamp-Roelands op 22 januari

  Door grote uitdagingen op het gebied van milieu, maatschappij, economie en technologie veranderen onze omgeving snel. Ook de rol van het bedrijfsleven in de samenleving verandert. Het idee dat een meer waardengedreven bedrijfsmodel voor meerdere stakeholders...

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...