Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Student Bedrijfseconomie Thijsje Oenema schaatst de 500m in Vancouver

22 januari 2010

Schaatsster Thijsje Oenema, Bachelor student Bedrijfseconomie aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde heeft vanmiddag ten koste van Marianne Timmer een ticket bemachtigd voor de 500 meter op de Olympische Winterspelen in Vancouver. In beide 500 meters was ze sterker dan haar concurrent: 39,41/39,66 tegen 40,29/40,36.

De FEB wenst haar veel succes bij de Olympische Spelen!

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...