Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Excellent results for SOM’s research programmes

08 januari 2010

All five programmes of the Research School SOM have been evaluated very well in the national QANU Research Review Economics & Business Sciences, that recently has been published.

The committee found that “the academic reputation of programmes ranged from excellent to very good with none falling below that very high standard”. SOM’s strengths include a widely recognised Research Master programme, a good system for monitoring PhD students and a new tenure track system as well as increased internationalisation (including a double degree PhD programme).

Furthermore the committee states that “SOM can present itself as the research arm of a full range business school well served to meet the needs of business and students as well as the academic community” and that “the clean run of excellent relevance scores gives SOM unique opportunities as one of Europe’s leading business schools”.
 

Scores of the SOM research programmes in the 2009 QANU Research Review

 

Quality

Productivity

Relevance

Viability

Economics,Econometrics and Finance

4

4.5

5

4

Human Resource Management & Organisational Behaviour

4.5

4

5

4

International Economics, Business & Management

4

 

4.5

5

4

Marketing

 

5

 

5

5

4

Operations Management & Operations Research

4

3.5

5

4

 

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...