Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Keuzegids 2010: Groningse opleidingen theologie en godsdienstwetenschap beste in het land

17 december 2009

Van de studies theologie en godsdienstwetenschap is Groningen volgens de zojuist verschenen Keuzegids 2010 de beste in het land. De opleidingen scoren in de gids op alle zes de beoordeelde punten positief. De criteria 'Docenten, lessen' en 'Organisatie' springen daar nog bovenuit met twee plussen; 'Faciliteiten' krijgt net als het totale oordeel zelfs drie plussen.

Bij theologie en religiestudies studeren vrij veel deeltijdstudenten. Deze opleidingen scoren ongeveer gelijk aan de voltijdse varianten. 'Groningen doet het erg goed', zegt de Keuzegids over deze deeltijdopleidingen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 05 maart 2019

  Geschiedenis, menselijk kunnen - en cocaïne

  Hij is een gerespecteerd onderzoeker, geëerd met een driedaagse internationale conferentie rond zijn nieuwste boek en deskundige in een Discovery-documentaire. Maar Steve Mason is allesbehalve zelfgenoegzaam. Integendeel, deze professor Oude Mediterrane...

 • 21 januari 2019

  Prof. dr. ir. Jeroen de Ridder nieuwe bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie

  Per 1 januari 2019 is Jeroen de Ridder benoemd als bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie. De leerstoel is een samenwerking tussen de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG en Stichting voor Christelijke Filosofie.

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.