Keuzegids 2010: Groningse opleidingen theologie en godsdienstwetenschap beste in het land

17 december 2009

Van de studies theologie en godsdienstwetenschap is Groningen volgens de zojuist verschenen Keuzegids 2010 de beste in het land. De opleidingen scoren in de gids op alle zes de beoordeelde punten positief. De criteria 'Docenten, lessen' en 'Organisatie' springen daar nog bovenuit met twee plussen; 'Faciliteiten' krijgt net als het totale oordeel zelfs drie plussen.

Bij theologie en religiestudies studeren vrij veel deeltijdstudenten. Deze opleidingen scoren ongeveer gelijk aan de voltijdse varianten. 'Groningen doet het erg goed', zegt de Keuzegids over deze deeltijdopleidingen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printView this page in: English