Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Keuzegids 2010: Groningse opleidingen theologie en godsdienstwetenschap beste in het land

17 december 2009

Van de studies theologie en godsdienstwetenschap is Groningen volgens de zojuist verschenen Keuzegids 2010 de beste in het land. De opleidingen scoren in de gids op alle zes de beoordeelde punten positief. De criteria 'Docenten, lessen' en 'Organisatie' springen daar nog bovenuit met twee plussen; 'Faciliteiten' krijgt net als het totale oordeel zelfs drie plussen.

Bij theologie en religiestudies studeren vrij veel deeltijdstudenten. Deze opleidingen scoren ongeveer gelijk aan de voltijdse varianten. 'Groningen doet het erg goed', zegt de Keuzegids over deze deeltijdopleidingen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...