Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Wiebren Smit winnaar van de Scriptieprijs SRG 2009

28 oktober 2009

Dinsdag 27 oktober werd in de Senaatszaal de Scriptieprijs 2009 toegekend aan Wiebren Smit. Wiebren Smit kreeg deze prijs voor zijn masterscriptie met als titel ‘De beëindiging tevens vaststellingsovereenkomst in arbeidsrechtelijke zin’.De jury roemde de scriptie om haar originaliteit, systematiek en dwingende argumentatie.

Meer lezen? Ga naar het juryrapport.

Laatst gewijzigd:12 november 2015 08:54

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.