Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Wiebren Smit winnaar van de Scriptieprijs SRG 2009

28 oktober 2009

Dinsdag 27 oktober werd in de Senaatszaal de Scriptieprijs 2009 toegekend aan Wiebren Smit. Wiebren Smit kreeg deze prijs voor zijn masterscriptie met als titel ‘De beëindiging tevens vaststellingsovereenkomst in arbeidsrechtelijke zin’.De jury roemde de scriptie om haar originaliteit, systematiek en dwingende argumentatie.

Meer lezen? Ga naar het juryrapport.

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:43

Meer nieuws

 • 17 juli 2024

  Veni-beurzen voor tien onderzoekers

  Aan tien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG is een Veni-beurs van maximaal 320.000 euro toegekend. De Veni-beurzen worden jaarlijks toegekend door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO) en zijn...

 • 01 juli 2024

  Collectieve quizzes om kennisbehoud te verbeteren

  Nina Mileva, Universitair docent Publiek Internationaal Recht, vertelt over haar lesmethode gebaseerd op een korte herhalingsquiz, genaamd de 'Quick Review Quiz'

 • 18 juni 2024

  Onderzoekers maken demonstratierecht voor iedereen helder

  Wat houdt het recht om te demonstreren precies in? Wat mag en moet de overheid bij demonstraties doen, en welke rechten en plichten hebben demonstranten? Demonstratie-expert Berend Roorda krijgt vrijwel dagelijks vragen over dit onderwerp. Met een...