Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Prof. Gormley en mr. Vedder: 'Benzinemarkt zit tot 2024 zo goed als op slot'

28 oktober 2009

De gebrekkige marktwerking waardoor de brandstofprijzen in Nederland kunstmatig hoog blijven is de Kamer een doorn in het oog. Omdat het kabinet suggesties voor verandering afdeed als 'juridisch onhaalbaar' liet de Kamer de zaak onderzoeken door de juristen Laurence Gormley en Hans Vedder van de Rijksuniversiteit Groningen. In de Staatscourant (en SC Online) van woensdag 21 oktober 2009 zijn hun bevindingen gepubliceerd.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.