Prof. Gormley en mr. Vedder: 'Benzinemarkt zit tot 2024 zo goed als op slot'

28 oktober 2009

De gebrekkige marktwerking waardoor de brandstofprijzen in Nederland kunstmatig hoog blijven is de Kamer een doorn in het oog. Omdat het kabinet suggesties voor verandering afdeed als 'juridisch onhaalbaar' liet de Kamer de zaak onderzoeken door de juristen Laurence Gormley en Hans Vedder van de Rijksuniversiteit Groningen. In de Staatscourant (en SC Online) van woensdag 21 oktober 2009 zijn hun bevindingen gepubliceerd.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:17