Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Gormley en mr. Vedder: 'Benzinemarkt zit tot 2024 zo goed als op slot'

28 oktober 2009

De gebrekkige marktwerking waardoor de brandstofprijzen in Nederland kunstmatig hoog blijven is de Kamer een doorn in het oog. Omdat het kabinet suggesties voor verandering afdeed als 'juridisch onhaalbaar' liet de Kamer de zaak onderzoeken door de juristen Laurence Gormley en Hans Vedder van de Rijksuniversiteit Groningen. In de Staatscourant (en SC Online) van woensdag 21 oktober 2009 zijn hun bevindingen gepubliceerd.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:17

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs