Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. mr. D.J. Elzinga: 'Beter inkomen voor burgemeester'

07 september 2009
Burgemeesters hebben er de laatste jaren heel wat taken bij gekregen. Het wordt tijd dat ze daarvoor een salarisverhoging krijgen. Daarnaast vindt hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga dat 'de grens van het aanvaardbare aantal taken wel is bereikt'. Hij zegt dit in een reactie in de Telegraaf van 2 september 2009.
Laatst gewijzigd:19 oktober 2017 12:34

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs