Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Strafrechtdeskundige Nico Kwakman over het kwijtraken van moordwapen

23 juni 2009

Hoe krijg je het voor elkaar om een moordwapen kwijt te raken. Dat lijkt toch echt onvoorstelbaar, maar het is justitie gelukt. Mr. M.J.N. Kwakman, universitair docent strafrecht,  legt uit bij RTV Noord wat de gevolgen hiervan zijn.

Klik hier voor het gehele interview.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.