Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Strafrechtdeskundige Nico Kwakman over het kwijtraken van moordwapen

23 juni 2009

Hoe krijg je het voor elkaar om een moordwapen kwijt te raken. Dat lijkt toch echt onvoorstelbaar, maar het is justitie gelukt. Mr. M.J.N. Kwakman, universitair docent strafrecht,  legt uit bij RTV Noord wat de gevolgen hiervan zijn.

Klik hier voor het gehele interview.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 11:41

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs