Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Publieksprijs docent van het jaar 2009 voor Wilbert Kolkman

24 februari 2009
Tijdens een spannende, via internet te volgen, verkiezing voor docent van het jaar heeft Wilbert Kolkman, docent Notarieel Recht, de publieksprijs in de wacht weten te slepen. Er waren negen deelnemers. Elke deelnemer moest zich in een college van zes minuten presenteren. Wilbert hield een voordracht met de titel: Hoe lang is uw arm?
Laatst gewijzigd:22 januari 2024 09:38

Meer nieuws

 • 05 juni 2024

  Onderzoekers Faculteit Rechtsgeleerdheid lanceren nieuwe website over demonstratierecht

  De onderzoekers willen met dit initiatief  voorzien in de groeiende informatiebehoefte over het demonstratierecht. De website bestaat uit een uitgebreide lijst van antwoorden op veelgestelde vragen, een kennisbank met de meest recente rechtspraak...

 • 12 januari 2024

  Leon Verstappen gedecoreerd tijdens jubileumcongres

  Leon Verstappen (Meijel, 1965), hoogleraar Notarieel Recht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, is vrijdag 12 januari verrast met een Koninklijke Onderscheiding in de categorie Officier in de Orde van Oranje Nassau...

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...