Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Publieksprijs docent van het jaar 2009 voor Wilbert Kolkman

24 februari 2009
Tijdens een spannende, via internet te volgen, verkiezing voor docent van het jaar heeft Wilbert Kolkman, docent Notarieel Recht, de publieksprijs in de wacht weten te slepen. Er waren negen deelnemers. Elke deelnemer moest zich in een college van zes minuten presenteren. Wilbert hield een voordracht met de titel: Hoe lang is uw arm?
Laatst gewijzigd:27 mei 2020 13:13

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.