Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Café De Kachel als eerste voor de rechter voor negeren rookverbod

07 januari 2009
Nico Kwakman, universitair docent strafrecht aan de RUG, wordt geïnterviewd door TV Noord in het programma Groningen Vandaag van 6 januari 2009, over café De Kachel, dat als eerste café voor de rechter wordt gedaagd i.v.m. het negeren van het rookverbod. Het onderwerp begint meteen na de introductie (na ca. 30 seconden).
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...