Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Balkenende bezoekt CIT

08 november 2008
Cees Sterks en Premier Balkenende
Cees Sterks en Premier Balkenende
In het kader van een werkbezoek was minister-president Balkenende op woensdag 26 november op zijn eigen verzoek te gast bij het CIT. Omdat het ging om een informeel bezoek, was er vooraf niet veel ruchtbaarheid aan gegeven
Bij de uitgang van het Reality Center
Bij de uitgang van het Reality Center

Tijdens een presentatie werd de minister-president geïnformeerd over enkele innovatieve ICT-projecten waar het CIT bij betrokken is: Draadloos Groningen, LOFAR en TARGET. Daarna woonde de minister-president een demonstratie bij in het Virutal Reality-centrum van het CIT en werd een bezoek gebracht aan de Rekenhal waar de nieuwe supercomputer BlueGene/P staat opgesteld. Bij het vertrek verklaarde de minister-president dat hij onder de indruk was van de faciliteiten en de activiteiten die bij het CIT plaatsvinden.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...