Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Balkenende bezoekt CIT

08 november 2008
Cees Sterks en Premier Balkenende
Cees Sterks en Premier Balkenende
In het kader van een werkbezoek was minister-president Balkenende op woensdag 26 november op zijn eigen verzoek te gast bij het CIT. Omdat het ging om een informeel bezoek, was er vooraf niet veel ruchtbaarheid aan gegeven
Bij de uitgang van het Reality Center
Bij de uitgang van het Reality Center

Tijdens een presentatie werd de minister-president geïnformeerd over enkele innovatieve ICT-projecten waar het CIT bij betrokken is: Draadloos Groningen, LOFAR en TARGET. Daarna woonde de minister-president een demonstratie bij in het Virutal Reality-centrum van het CIT en werd een bezoek gebracht aan de Rekenhal waar de nieuwe supercomputer BlueGene/P staat opgesteld. Bij het vertrek verklaarde de minister-president dat hij onder de indruk was van de faciliteiten en de activiteiten die bij het CIT plaatsvinden.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws