Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

VIDEO - Open college kredietcrisis: hoe zit het en wat kunnen we nog verwachten?

14 oktober 2008
Crisis
Crisis

Prof.dr. Elmer Sterken, hoogleraar en decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde

De kranten staan bol over de kredietcrisis, de lezer wordt bestookt met flarden informatie. Maar wat zijn nu de economische mechanismen achter deze crisis? Hoe ging het bij eerdere economische crises in de (recente) geschiedenis. En wellicht de belangrijkste vraag voor nu: wat kunnen we verwachten over het verdere verloop?

Econoom Elmer Sterken hield vandaag een open college over deze onderwerpen, toegankelijk voor: studenten, alumni, medewerkers en andere geïnteresseerden. Na de presentatie was er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De video-opname
De presentatie


Datum:
donderdag 16 oktober
Tijd: 12.00 - 13.30 uur
Plaats: Collegezaal 0015, Zernike Gebouw (gebouw J), Zernike Complex.
Voertaal: Engels
Informatie: www.rug.nl/staff/e.sterken

Zie ook: "Het kapitalisme zal van karakter veranderen" (Sterken in Dagblad van het Noorden)

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...