Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verkeersbordenrazzia niet zo gemakkelijk als gedacht

18 september 2008

Het opsporen van gestolen verkeersborden in studentenhuizen is heel wat ingewikkelder dan de politie doet voorkomen. Dat zegt Jan Brouwer, hoogleraar Algemene Rechtswetenschap aan de RUG in een reportage van RTV Noord op 12 september 2008.

Het nieuws haalde ook het NOS Journaal, de UK, het Leids universitair weekblad Mare en Campus TV.

Laatst gewijzigd:20 juli 2017 12:34

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs