Mark Wissink en The Hague Institute for the Internationalisation of Law

08 augustus 2008

'Noorse mannen die Amsterdamse prostituees bezoeken doen in Nederland niets illegaals, maar bij terugkomst in eigen land krijgen ze een boete voor hoerenlopen.'

In het wetenschappelijke radioprogramma Hoe?Zo! van Teleac, uitgezonden op 28 juli jl. een gesprek met de directeur van het instituut (HiiL) Sam Muller en de hoogleraren Mark Wissink (RUG) en Maurits Barendrecht (UvT) over internationalisering van het recht.

Laatst gewijzigd:05 juli 2016 12:38