Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

3DStudio End User Event '07

14 september 2007
Florin Utrecht, locatie van het 3DStudio End User Event
Florin Utrecht, locatie van het 3DStudio End User Event

Op 14 september heeft het HPC/V een bezoek gebracht aan het 3DStudio End User Event '07 in Utrecht, een gebruikersdag voor de 3D-tekenpakketten 3D Studio Max en Maya. Diverse internationale sprekers uit de 3D visualisatie-wereld gaven presentaties over hun werk en bespraken nuttige 'tips & tricks' om nog betere films en renderings te maken.

Lezingen en workshops

Onder andere zijn de volgende presentaties bezocht:

 • Jamie Gwilliam: "To be released brand new stuff for 3ds Max 2008"
 • Jamie Gwilliam: "3ds Max and Combustion workflow"
 • Michael Merron: "VFX techniques within Architectural visualisation"
 • Rune Spaans: "Creating a merrier Christmas mood - using principles of illustration in 3D"
 • Ted Boardman: "Animation beyond key frames"
 • Gustavo Capote: "Without shadows there is no lights"
 • Michiel Quist: "Integrating MaxScript in a production environment"
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...