Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vernieuwde website HPC/V

10 april 2007
Nieuw web voor het HPC/V
Nieuw web voor het HPC/V

Op 10 april 2007 is de vernieuwde website van het HPC/V beschikbaar gekomen. Tijd om eens lekker te surfen naar de pagina's over Virtual Reality en visualisatie of de publicaties en documentatie te bekijken. Bijleren kunt u op de Training/onderwijs-pagina en narekenen kunt u op onze hardware.

Laatst gewijzigd:21 januari 2017 09:52

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...