Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie drs. A.M. van der Sloot, 24 november 2006

21 november 2006
Op vrijdag, 24 november 2006 om 13.15 uur zal drs. Almer van der Sloot zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de RuG. Titel proefschrift: Design and Engineering of human TRAIL Variants.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...