Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FD Vakbeurs Zwolle

04 maart 2004

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 maart 2004, 14.00 - 22.00 uur

FD Vakbeurs 2004, de vakbeurs voor de facilitaire branche in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens deze FD vakbeurs zal het HPC/V in samenwerking met Draaijer & Partners een demonstratie verzorgen van het gebruik van Virtual Reality bij het ontwerpen van en inrichten van (kantoor)gebouwen middels een mobiele 3D opstelling.

Gebouwen en inrichtingsconcepten behoren de organisatie en haar primaire proces zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Logisch dat bij de ontwikkeling van dergelijke concepten de gebruikers ervan zo goed mogelijk bij het proces worden betrokken; zij bepalen voor een groot gedeelte of het concept werkt of niet.

Een belangrijke factor in het hele proces is de juiste beeldvorming waarop de keuzes worden gebaseerd. Virtual Reality biedt gebruikers alvast de mogelijkheid om plaats te nemen in hun toekomstige werkomgeving, maar bovendien om daar ter plekke "real time" wijzigingen in aan te brengen. In de stand kunnen bezoekers dankzij het gebruik van een mobiele 3-D opstelling aan den lijve ervaren hoe het is om zelf invloed op een toekomstige kantooromgeving te hebben. U kunt ons vinden bij standnummer 404.

Wilt u graag kaarten voor deze beurs zodat u zelf een kantoor virtueel in kunt richten? Neem contact op met Johannes Bosgra j.bosgra@rc.rug.nl of 06-51596786

Zie verder bij Architectural visualisation.

Laatst gewijzigd:21 januari 2017 09:49

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....