Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FD Vakbeurs Zwolle

04 maart 2004

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 maart 2004, 14.00 - 22.00 uur

FD Vakbeurs 2004, de vakbeurs voor de facilitaire branche in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens deze FD vakbeurs zal het HPC/V in samenwerking met Draaijer & Partners een demonstratie verzorgen van het gebruik van Virtual Reality bij het ontwerpen van en inrichten van (kantoor)gebouwen middels een mobiele 3D opstelling.

Gebouwen en inrichtingsconcepten behoren de organisatie en haar primaire proces zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Logisch dat bij de ontwikkeling van dergelijke concepten de gebruikers ervan zo goed mogelijk bij het proces worden betrokken; zij bepalen voor een groot gedeelte of het concept werkt of niet.

Een belangrijke factor in het hele proces is de juiste beeldvorming waarop de keuzes worden gebaseerd. Virtual Reality biedt gebruikers alvast de mogelijkheid om plaats te nemen in hun toekomstige werkomgeving, maar bovendien om daar ter plekke "real time" wijzigingen in aan te brengen. In de stand kunnen bezoekers dankzij het gebruik van een mobiele 3-D opstelling aan den lijve ervaren hoe het is om zelf invloed op een toekomstige kantooromgeving te hebben. U kunt ons vinden bij standnummer 404.

Wilt u graag kaarten voor deze beurs zodat u zelf een kantoor virtueel in kunt richten? Neem contact op met Johannes Bosgra j.bosgra@rc.rug.nl of 06-51596786

Zie verder bij Architectural visualisation.

Laatst gewijzigd:21 januari 2017 09:49

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...