Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

FD Vakbeurs Zwolle

04 March 2004

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 maart 2004, 14.00 - 22.00 uur

FD Vakbeurs 2004, de vakbeurs voor de facilitaire branche in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens deze FD vakbeurs zal het HPC/V in samenwerking met Draaijer & Partners een demonstratie verzorgen van het gebruik van Virtual Reality bij het ontwerpen van en inrichten van (kantoor)gebouwen middels een mobiele 3D opstelling.

Gebouwen en inrichtingsconcepten behoren de organisatie en haar primaire proces zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Logisch dat bij de ontwikkeling van dergelijke concepten de gebruikers ervan zo goed mogelijk bij het proces worden betrokken; zij bepalen voor een groot gedeelte of het concept werkt of niet.

Een belangrijke factor in het hele proces is de juiste beeldvorming waarop de keuzes worden gebaseerd. Virtual Reality biedt gebruikers alvast de mogelijkheid om plaats te nemen in hun toekomstige werkomgeving, maar bovendien om daar ter plekke "real time" wijzigingen in aan te brengen. In de stand kunnen bezoekers dankzij het gebruik van een mobiele 3-D opstelling aan den lijve ervaren hoe het is om zelf invloed op een toekomstige kantooromgeving te hebben. U kunt ons vinden bij standnummer 404.

Wilt u graag kaarten voor deze beurs zodat u zelf een kantoor virtueel in kunt richten? Neem contact op met Johannes Bosgra j.bosgra rc.rug.nl of 06-51596786

Zie verder bij Architectural visualisation.

Last modified:21 January 2017 09.49 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 12 May 2022

  KNAW appoints two UG professors as members

  The Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW) has appointed Professor Maria Loi and Professor Dirk Slotboom from the Faculty of Science and Engineering as members of the Academy.

 • 15 March 2022

  Vici grants for three UG researchers

  The Dutch Research Council (NWO) has awarded three Vici grants, worth €1.5 million each, to three UG researchers. Prof. J.W Romeijn, Prof. S. Hoekstra, Prof. K.I. Caputi can use this money to develop an innovative line of research and to set up...

 • 20 December 2021

  Enthusiastic convert preaches sustainable business

  Reaching out to sustainable business owners is what Gjalt de Jong is all about. He sees the University as a director of innovation. An independent arbiter who can expedite the shift to a circular economy. To this end, he first needed to change...