Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of Behavioural and Social SciencesSociology

Elsevier "De beste studies" 2014: Sociologie Groningen ook dit jaar weer heel goed volgens studentenoordeel

25 september 2014


In het Elsevier onderzoek "De beste studies 2014" staat de masteropleiding Sociologie van de RUG volgens het studentenoordeel op de eerste plaats van 6 universitaire masteropleidingen Sociologie in Nederland, net als vorig jaar.

Ook de bacheropleiding Sociologie wordt zoals in eerdere jaren zeer positief beoordeeld en staat dit jaar op de tweede plek van 7 opleidingen. De resultaten staan online op de website van Elsevier:

http://bestestudies.elsevier.nl/onderzoek/beste-studies-2014/7

Laatst gewijzigd:23 mei 2016 09:45

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 15 mei 2019

  Adviezen Van Rijn raken RUG hard

  De adviezen van de Commissie Van Rijn met betrekking tot de bekostiging van het hoger onderwijs hebben voor de RUG als brede klassieke universiteit grote gevolgen. De voorgestelde verschuiving van geld ten gunste van bèta-techniek gaat ten koste van...

 • 14 mei 2019

  Aantal kinderen met diabetes type 1 verdubbeld

  Het aantal kinderen dat per jaar de diagnose diabetes mellitus type 1 krijgt, is in de afgelopen dertig jaar verdubbeld. Dat concludeert Angelien Spaans-Hummelink in haar proefschrift.