Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeAudre

Jouw betrokkenheid in het Audre project is voor ons belangrijk!

We zijn op zoek naar:

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud en beschouw jij jezelf als LHBTQIA+, en heb jij daarnaast ervaringen in pleegzorg, gezinshuiszorg of residentiële zorg, en wil je graag meedoen in een interview of in de expertgroep?
  • Ben jij actief in de jeugdhulpverlening als pleegouder, pedagogisch medewerker of gezinshuisouder en wil jij deelnemen aan een van onze focusgroepen?

Neem dan met ons contact op! Dit kan via audre@rug.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen over project Audre, staan we jullie graag te woord.

Privacy

De onderzoekers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Dit betekent dat wij met niemand informatie delen over individuele participanten*. In de analyses van de interviews en focusgroepen zal geen informatie herleidbaar zijn naar de individuele deelnemers (zoals namen, plaatsnamen of organisaties). We willen graag de interviews en groepsgesprekken opnemen met een voice-recorder, tenzij jij dit niet wil. We zullen de opnames veilig opslaan op de universiteit, op een plek waar alleen de onderzoekers bij kunnen. We zullen de opnames met niemand delen. Jouw naam zal niet gelinkt worden aan jouw antwoorden. Je kunt altijd jouw deelname aan het onderzoek stopzetten. Over de resultaten van het onderzoek zal worden gerapporteerd in onderzoeksrapporten, beleidsdocumenten, wetenschappelijke publicaties, en via online-media en conferenties.

* Tenzij wij ons ernstig zorgen maken over de veiligheid van een deelnemer, dan dienen wij (samen met de deelnemer) een melding te doen bij een hiervoor bevoegde instantie.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 12:21
printView this page in: English