Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische en OnderwijswetenschappenAlumniAAPW

Algemene informatie over het netwerk

Beste Alumni,

Het Alumni-netwerk Algemeen Pedagogische Wetenschappen (AAPW) is in 2010 opgericht om oud-studenten van de masteropleiding Algemeen Pedagogische Wetenschappen (de specialisaties het jonge kind, jeugd en lifelong learning) met elkaar, de opleiding en huidige studenten in contact te brengen. Via deze website, onze Facebook- en LinkedIn-pagina houden wij jullie op de hoogte over activiteiten van ons netwerk en over nieuws vanuit de opleiding.

We hebben ervoor gekozen om een netwerk op te zetten in plaats van een vereniging, omdat een netwerk toegankelijker is; om deel uit te maken van het netwerk hoeven ‘leden’ geen contributie te betalen of aan andere verplichtingen te voldoen.

Inmiddels hebben we voor de zomer een kleine borrel gehad in Café de Minnaar en hebben we zowel op Facebook als LinkedIn een virtuele ruimte gecreëerd waar alumni gebruik van kunnen maken. We zijn verder van plan om een aantal keren per jaar een activiteit te regelen voor de AAPW alumni (kijk hiervoor onder ‘Agenda’), en ook de nieuwsbrief zal meerdere keren per jaar verschijnen (zie ‘Nieuwsbrief’).

Omdat we nog volop in ontwikkeling zijn, hopen we dat jullie willen meedenken in het verder vergroten en het vormgeven van het netwerk. Ken je dus nog oud-studiegenoten, wijs hen dan op onze aanwezigheid! Heb je ideeën, verwachtingen en suggesties? Laat het ons weten via aapw@rug.nl  of via Facebook of LinkedIn!

Tot slot willen we jullie vragen om een korte vragenlijst (max 2 min) in te vullen. We willen namelijk graag een overzicht creëren van waar alumni van de masteropleiding APW zoal werken en welke functies zij bekleden. De vragenlijst is in te vullen via: enquete.researchtool.eu/start/aapw/6202
Alvast hartelijk dank voor jullie tijd!

Met vriendelijke groet,
Namens het AAPW Bestuur 2012/13 (zie ‘Contact’)

Laatst gewijzigd:29 oktober 2018 16:15
printView this page in: English