Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of Behavioural and Social SciencesLerarenopleidingOnderwijsaanbodStagebegeleiders

Stagebegeleiding

Informatie voor begeleiders

Dit jaar begeleid je als vakcoach, schoolopleider of tutor een van de LIO-studenten van de Lerarenopleiding. Dank daarvoor! Zonder voldoende stageplekken kunnen we onze studenten niet goed opleiden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt bij de begeleiding van je student.

Begeleiding Educatieve Minor/Module

Als je student een Educatieve Minor of Educatieve Module volgt, staat de benodigde informatie in het Handboek Educatieve Minor 2018-2019.

Minorenstudenten en hun begeleiders moeten gebruik maken van de volgende formulieren:

Begeleiding Educatieve Master/Master LVHO

Volgt je student een Educatieve Master of Master LVHO, dan staat de benodigde informatie in het Handboek Masterstages 2018-2019.

Masterstudenten en hun begeleiders moeten gebruik maken van de volgende formulieren:

Tips bij de begeleiding

Het is voor een goede begeleiding en eerlijke beoordeling van de student belangrijk dat alle begeleiders op dezelfde manier de lessen van de student evalueren en beoordelen. Om vakcoaches en schoolopleiders daarin bij te staan heeft de Lerarenopleiding enkele hulpmiddelen ontwikkeld:

Contact

Heb je vragen over de begeleiding van de student? Het eerste aanspreekpunt is de tutor die toegewezen is aan de school. Neem in overige gevallen contact op met Annemarie Arends (a.m.f.a.arends@rug.nl).

Laatst gewijzigd:15 april 2019 10:22