Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Centre of expertise FMCP

Monitoring Toolkit

14 april 2023

We berichtten in een eerdere nieuwsbrief reeds over onze samenwerking met Saskia Sadler, Lonneke Kamp, Sandrien Bos en Heleen (gemeente Groningen), Marike Serra (Accare), Marleen van Aggelen (Elker) en Heleen Stevenson (RIGG) over de ontwikkeling van een Toolkit voor projectmonitoring. Er is nu door de mensen van de Transformatie Jeugdhulp Groningen een prachtige website ontwikkeld. “De Monitoring Toolkit helpt om de juiste interventies te kiezen die bijdragen aan onze transformatiedoelen. Met de toolkit kan je op een leuke en effectieve manier jouw inspanningen volgen en laten zien in welke mate zij bijdragen.”. Neem een kijk op de website.

Laatst gewijzigd:14 april 2023 09:21

Meer nieuws

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....

 • 28 augustus 2023

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi genomineerd voor Wetenschapstalent 2023.

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi zijn door New Scientist genomineerd voor Wetenschapstalent 2023. De verkiezing is bedoeld om jonge wetenschappers en hun onderzoek een podium te geven.