Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapAgenda

Master Your Talent

Wanneer:vr 21-11-2014 16:00 - 20:00
Waar:Harmoniegebouw, Oude Kijk in 't Jatstraat 26, Groningen
Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap
Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

In het najaar van 2014 organiseren de faculteiten van de RUG op verschillende dagen, op locatie, een mastervoorlichting. Op vrijdag 21 november ben je van harte welkom op de gezamenlijke voorlichtingsdag van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap en de faculteit der Letteren. Op deze dag kun je kennismaken met de studies, docenten en studenten en kun je vast een beetje sfeerproeven op locatie en natuurlijk in de stad Groningen.

De voorlichting is bedoeld voor:

  • HBO-studenten die een masteropleiding willen volgen aan de RUG;
  • universitair studenten die hun bachelor elders hebben behaald en (eventueel) in Groningen een aansluitende master willen volgen;
  • RUG-studenten die zich willen oriënteren op een master.

Opleidingen

De faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap biedt de volgende masterprogramma's aan:

De faculteit der Letteren presenteert tijdens de voorlichtingsdag deze masterprogramma's.

Voorlichtingsmarkt

Verspreid over het Harmoniegebouw, thuishaven van de faculteit Letteren, kun je in vier rondes kiezen uit in totaal 39 opleidingen. Daarnaast zijn er voorlichtingsrondes over stagemogelijkheden, het honours programma en een workshop masterkiezen. In de kantine van het Harmoniegebouw is een informatiemarkt waar je studenten en docenten kunt spreken, informatie over opleidingen kunt vinden en in gesprek kunt met een studieadviseur. Als je een kijkje wilt nemen in het prachtige gebouw van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap kan dat ook. Na afloop van elke voorlichtingsronde vertrekt een student vanaf de informatiemarkt naar ons gebouw voor een persoonlijke rondleiding.

Aanmelden

Voor elke voorlichtingsronde moet je je apart aanmelden (aanmelding is gesloten) via de website, zo stel je zelf je programma samen.

printView this page in: English