Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapNieuwsarchief

Popmuziek Scriptieprijs voor Fardo Eringa

13 januari 2016
Fardo Eringa
Fardo Eringa

De IASPM/KVNM Popmuziek Scriptieprijs is toegekend aan Fardo Eringa, oud-student Religiewetenschappen. Zij heeft de prijs gewonnen voor haar scriptie Being a Michael Jackson Pilgrim: Dedicated to a Never-Ending Journey voor de masteropleiding Religion and the Public Domain.

De scriptie gaat over ‘Michaeling’. Oftewel het in de voetsporen stappen van Michael Jackson door middel van een pelgrimage om zo dicht mogelijk bij de geest van het idool te komen.

Ze neemt de prijs in ontvangst op zaterdag 16 januari tijdens Noorderscience, een muziekconferentie tijdens Eurosonic Noorderslag. Tijdens de conferentie geeft ze een lezing over haar scriptie.

Laatst gewijzigd:10 maart 2018 13:32

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...