Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapNieuwsarchief

Popmuziek Scriptieprijs voor Fardo Eringa

13 januari 2016
Fardo Eringa
Fardo Eringa

De IASPM/KVNM Popmuziek Scriptieprijs is toegekend aan Fardo Eringa, oud-student Religiewetenschappen. Zij heeft de prijs gewonnen voor haar scriptie Being a Michael Jackson Pilgrim: Dedicated to a Never-Ending Journey voor de masteropleiding Religion and the Public Domain.

De scriptie gaat over ‘Michaeling’. Oftewel het in de voetsporen stappen van Michael Jackson door middel van een pelgrimage om zo dicht mogelijk bij de geest van het idool te komen.

Ze neemt de prijs in ontvangst op zaterdag 16 januari tijdens Noorderscience, een muziekconferentie tijdens Eurosonic Noorderslag. Tijdens de conferentie geeft ze een lezing over haar scriptie.

Laatst gewijzigd:10 maart 2018 13:32

Meer nieuws

 • 18 september 2018

  Swingend veldwerk in Haagse migrantenkerken

  Wie er oog voor heeft, vindt honderden migrantenkerken in ons land, vooral in de grote steden. Antropologisch gezien werelden op zichzelf. Hoe gaat men daar om met thema’s als gezondheid, seksualiteit, veiligheid? Wilde verhalen doen soms de ronde....

 • 10 september 2018

  Nieuwe Gerardus van der Leeuw Fellow Rosalind Hackett

  Prof. dr. Rosalind I.J. Hackett zal van augustus tot december 2018 als derde Gerardus van der Leeuw Fellow werkzaam zijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 05 september 2018

  Dr. Andrew Irving Docent van het Jaar Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

  In de Doopsgezinde Kerk te Groningen werd op woensdag 5 september 2018, traditiegetrouw tijdens de opening van het academisch jaar van de faculteit, de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Docent van het Jaar 2018 van de faculteit Godgleerdheid...