Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapOnderwijsStel je vraag aan: F-team (bachelor) en A-team (master)

A-team voor masterstudenten

Bij elke voorlichtingsactiviteit zijn leden van ons Ambassadeursteam (A-team) aanwezig: enthousiaste masterstudenten die je graag vertellen over hun studie. Ze staan open voor al jouw vragen over de studie, de faculteit en het studentenleven in Groningen. Kun je niet bij een voorlichtingsactiviteit aanwezig zijn of wil je gewoon zo snel mogelijk antwoord op je vraag? Je mag de leden van het A-team altijd mailen.

Wil je een keer een college volgen van onze master programma's? Onze ambassadeurs helpen je dan op weg. Je kunt een meeloopdag aanvragen via het aanmeldformulier.

Thomas Ansell
Thomas Ansell

Hello there! My name is Thomas (Tom!) Ansell and I am studying for an MA in Religion, Conflict and Globalization here at the University of Groningen. I studied for my Bachelor’s degree in the UK and following working in London for two years I really appreciate living in Groningen and studying at the university. If you have an active interest in the role of religion in public policy and current events, then the Master’s programme Religion, Conflict and Globalization will suit you perfectly! I’ll be very happy to offer advice, answer questions and help you in your preparations for coming to the Netherlands; just drop me an email at t.e.ansell@student.rug.nl and I’ll be in touch.

Jorrit Haarman
Jorrit Haarman

Hallo iedereen, mijn naam is Jorrit Haarman en ik heb net mijn bachelor Religiewetenschappen gehaald. Ik doe nu de premaster voor Geestelijke Verzorging. Ik heb veel plezier in de studie, en heb dan ook geen spijt van mijn keuze. Toch vond ik het lastig om een studie te kiezen, want hoe weet je wat de juiste keuze is? Om dat proces zo goed mogelijk te laten verlopen beantwoord ik eventuele vragen met plezier. Zo hoop ik een realistisch beeld te geven van de studie, maar ook van onze faculteit (die vormt namelijk een groot pluspunt van de opleiding). Mochten je me iets willen vragen, twijfel dan niet, maar mail gerust naar j.h.haarman@student.rug.nl.

Kyra-Tiana Kers
Kyra-Tiana Kers

Hallo allemaal! Mijn naam is Kyra-Tiana Kers en ik ben een Masterstudent van het programma Religion and Cultural Heritage. Ik vind zowel mijn Master als de activiteiten die aangeboden worden op de faculteit erg leuk. De keuze waar jullie nu voor staan, heb ik zelf ook moeten maken, dus ik weet hoe lastig het is om te kiezen. Ik wil jullie daarom graag een stapje op weg helpen door vragen te beantwoorden of door jullie een keertje mee te nemen naar een college. Je kunt me altijd mailen op c.s.s.c.kers@student.rug.nl .

Addy van der Woerd
Addy van der Woerd

Beste lezer! Mijn naam is Addy van der Woerd en ik ben ambassadeur van het masterprogramma Religion and Pluralism, Ancient & Modern . Of je nu net als ik een bachelordiploma aan deze faculteit behaald hebt of dat je van hele andere huize komt, spijt van je masterkeuze aan deze faculteit zal je niet krijgen. Zijn er student-gerelateerde zaken waarover je meer informatie wilt ontvangen of heb je vragen over de studentenstad Groningen, de faculteit Godgeleerdheid of over het specifieke masterprogramma Religion and Pluralism, Ancient & Modern? Schroom dan niet en stuur dat mailtje! Dat kan naar: a.l.van.der.woerd@student.rug.nl.

Roos Feringa
Roos Feringa

Hallo, leuk je hier te ontmoeten! Ik ben Roos Feringa en ik studeer in het Masterprogramme Religion and the Public Domain. Tijdens mijn bacheloropleiding in Religiewetenschappen hier aan de faculteit heb ik een jaar in Istanbul gestudeerd. Tijdens mij master heb ik 3,5 maand onderzoek gedaan in Indonesie. Vanwege deze ervaring ben ik mentor geworden voor internationale studenten aan de faculteit. Maar als jij meer wil weten over hoe het is om in het buitenland te studeren of onderzoek te doen, kun je natuurlijk ook contact met me opnemen: r.m.h.feringa@student.rug.nl.

Laatst gewijzigd:23 februari 2018 11:09
printOok beschikbaar in het: English