Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke Wetenschappen

Gedeelde eerste plaats Herta Macht Scriptieprijs

13 juli 2015

Op donderdag 9 juli 2015 is de uitslag van de Herta Macht Scriptieprijs 2015 bekend gemaakt door de voorzitter van de jury, professor Frank Vanclay. Vanwege de hoge kwaliteit van de genomineerde inzendingen heeft de jury besloten dat de meest passende uitkomst een gedeelde eerste plaats is.

De gedeelde eerste plaats is voor:

 • Konstantinos Gourzis met zijn scriptie: Fashion in Gentrifying Urban Spaces: The case of the Fashion Quarter in Klarendal, Arnhem.
 • Thaddeus Bergé met zijn scriptie: The Soyazation of Argentina: An Actor Network Analysis of the Soya Production in the Argentine Provinces of Chaco and Santiago del Estero.

Juryleden

De jury bestaat uit prof.dr. Huib Ernste, dr. Ben de Pater, dr. Virginie Mamadouh, drs.ing. Mark Sekuur en prof.dr. Frank Vanclay (voorzitter).

Uitreiking

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op maandag 24 augustus 2015 vanaf 17.00 uur op de Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen in zaal 0057 van het Mercatorgebouw (5416.0057) door de leden van de jury en dr. Bettina van Hoven, door wie de prijs ter beschikking is gesteld.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:13 juli 2015 12:36
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Voorzieningen verzorgingsstaat geen magneet voor migratie binnen Europa

  De meeste EU-migranten verhuizen naar een ander land tijdens levensfases waarin zij niet of nauwelijks afhankelijk zijn van de verzorgingsstaat. Er is dan ook weinig bewijs dat het niveau van sociale voorzieningen in het land van bestemming een belangrijke...

 • 09 januari 2019

  Alcoholgebruik heeft groot effect op Europese sterftecijfers

  Het hoge alcoholconsumptieniveau in Europa vormt een grote zorg voor de volksgezondheid. De verschillen in alcoholgebruik en drinkpatronen binnen Europa – vooral Oost-Europese mannen vertonen hoog en riskant alcoholgebruik – spelen een belangrijke rol...

 • 18 december 2018

  Nieuwe manier van tentamens maken: eerst individueel, daarna samen

  Op 11 december is bij Ruimtelijke Wetenschappen voor het eerst een digitaal two-stage tentamen afgenomen. Hierbij maken studenten het tentamen eerst individueel. Meteen daarna maken ze hetzelfde tentamen nog een keer, ditmaal in een groepje waarbij...