Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsStudiegids

Pre-master programma's FRW

Bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen kan je een pre-master doen wanneer je niet direct toelaatbaar bent tot een master. Hoe dit pre-master programma eruit ziet, hangt af van de master. Een aantal masteropleidingen heeft een vast pre-master programma. Wanneer er geen vast programma is bepaald de mastercoördinator welke vakken je moet volgen.

Vaste pre-master programma's

Pre-master Cultural Geography

Naast een reguliere pre-master, kan je binnen de HBO opleiding Tourism Management aan Stenden Hogeschool een pre-master volgen, waarmee je rechtstreeks toelaatbaar bent tot de master Cultural Geography met de track Tourism Geography and Planning binnen deze opleiding. Zowel de master als de track worden aangeboden in Leeuwarden bij Rijksuniversiteit Groningen: Campus Fryslân.

Toelatingseisen

Bij de meeste masters ben je altijd toelaatbaar tot een pre-master. Bij Real Estate Studies vindt een aparte selectieprocedure plaats en moet je een aantal documenten aanleveren om kans te maken op een plaats binnen het pre-master programma.

Inschrijven

Bekijk hoe je je moet inschrijven voor masteropleidingen met een vast pre-master programma op de website. Om je in te schrijven voor de pre-master kan je je voor opleidingen zonder een vast pre-master programma melden bij de mastercoördinator.

Let op: de deadline voor het aanmelden voor de pre-master Real Estate Studies is uiterlijk 1 juni!

Veelgestelde vragen

Als je nog met vragen zit kan je bij onze FAQ kijken. Je kan ook contact opnemen met de studieadviseurs Nienke Harteveld en Saskia Enuma (study.advice.fss@rug.nl).

Laatst gewijzigd:18 juni 2018 16:45
printView this page in: English