Skip to ContentSkip to Navigation
About us FEB Research / FEB FEB Research News News / FEB

Topeconomen van de RUG bespreken gevolgen van coronacrisis

'Podcast' op Youtube
27 maart 2020

Een panel van zes economen en marketeers van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen bespreekt in een actuele 'podcast' op YouTube de gevolgen van het coronavirus voor de Nederlandse en Europese economie, de internationale handel en het consumentengedrag.

Moderator is prof. dr. Laurens Sloot (hoogleraar entrepreneurship in retailing), en de deelnemers zijn: prof. dr. Steven Brakman (hoogleraar internationale economie), prof. dr. Harry Garretsen (hoogleraar international economics and business), dr. Marijke Leliveld (universitair docent marketing), prof. dr. Bart Los (hoogleraar global economics), en prof. dr. Elmer Sterken (hoogleraar monetaire economie en voormalig Rector Magnificus van de RUG).

De podcast is donderdag 26 maart opgenomen vanaf hun thuiswerkplekken.

Online podcast
Laatst gewijzigd:30 januari 2023 13:35

Meer nieuws

 • 17 juni 2024

  De Young Academy Groningen verwelkomt zeven nieuwe leden

  Na de zomer verwelkomt de Young Academy Groningen opnieuw zeven nieuwe leden. Hun onderzoek bestrijkt een breed scala van onderwerpen, variërend van spraaktechnologie tot de filosofie van ethiek en politiek en de polymeerchemie.

 • 27 mei 2024

  Vier eredoctoraten uitgereikt door de RUG

  De RUG heeft op vrijdag 24 mei vier eredoctoraten uitgereikt aan dr. Kate Crawford, dr. Tedros Ghebreyesus, ir. Gerrit Hiemstra en prof. dr. Mariana Mazzucato. De uitreiking vond plaats in de aula van het Academiegebouw en was onderdeel van de...

 • 08 mei 2024

  Juliette de Wit, Femke Cnossen and Maite Laméris receive YAG grant

  Juliette de Wit, Femke Cnossen and Maite Laméris have received a YAG Grant of € 6,000 for an interdisciplinary project on the long-lasting socio-economic consequences of the ‘Arbeitseinsatz’ in the Netherlands. The grant enables them to explore...