Skip to ContentSkip to Navigation
Webklassen

Biologie en Life Science & Technology

Bestemd voor

Scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Biologie.

Let op: deze webklas wordt alleen in het Engels gegeven.

De webklas

In deze webklas maak je kennis met biologie en Life Science & Technology. We behandelen zeer diverse onderwerpen uit deze vakgebieden. In de eerste week verdiep je je in mariene biologie, in week twee maak je kennis met celbiologie, in week drie bestudeer je theoretische biologie en in week vier leer je meer over neurobiologie.

Studielast en honorering

Als je 10 studielasturen wilt verdienen, maak je elke week de opdracht en lever je deze in. Houd er rekening mee dat je gedurende de looptijd van de cursus per week ongeveer 3 uur aan voorbereiding en online colleges zult besteden. Je krijgt een certificaat aan het eind van de cursus. Als je dat wilt inruilen voor studiepunten op school dan moet je daar zelf achteraan. Je kunt een docent vragen om ook lid te worden van de cursus zodat hij of zij kan zien wat er gebeurt.

Spreeuwenzwerm
Spreeuwenzwerm

Biologie studeren?

Deze webklas geeft een goed beeld van wat je inhoudelijk van de studies Biologie en Life Science & Technologie kunt verwachten.

Inschrijven

De inschrijving voor de webklassen is geopend, dus wees er snel bij! De inschrijving loopt tot 16:00 uur op donderdag 22 februari. De webklassen lopen van 5 maart tot 2 april.

Heb je vragen over deze webklas? Stuur dan een e-mail naar webklassen@rug.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Laatst gewijzigd:13 september 2017 12:12
printOok beschikbaar in het: English