OnderwijsOpleidingenHonours College

Teaching Excellence Fellowships uitgereikt

20 oktober 2015

Op 14 oktober zijn de Teaching Excellent Fellowships uitgereikt aan 30 docenten van de universiteit die betrokken zijn bij excellentie onderwijs. Rector Magnificus prof. dr. Elmer Sterken reikte de fellowships uit namens het Bestuur van de Universiteit.

De TEFs zijn gericht op innovatie binnen het excellentie onderwijs met als doel om ideeën en ervaringen uit te wisselen. In het selectiecomité zaten onder andere Elmer Sterken (Rector Magnificus), Hanny Elzinga (dean Honours College), Hans van Ees (dean UCG), Ritsert Jansen (dean Talent Development) en Lou de Leij (dean Graduate Schools).

Docenten die een TEF hebben ontvangen: Dries Faems (FEB), Killian McCarthy (FEB), Petros Milionis (FEB), Tristan Kohl (FEB), Aline Klingenberg (FRG), Jo Dorscheidt (FRG), Nicolle Zeegers (FRG), Jan Albert van Laar (FWB), Anton Scheurink (FSE), Elisabetta Pallante (FES), Franz Weissing (FES), Gerard Renardel de Lavalette (FES), Katja Loos (FES), Marieke van Vugt (FES), Erin Wilson (GGW), Ellen van der Werff (GMW), Nina Hansen (GMW), Tassos (Anastasios) Sarampalis (GMW), Tina Kretschmer (GMW/MED), Ben Giepmans (MED), Ingrid Molema (MED), Jan Maarten van Dijl (MED), Marianna Bevova (MED), Dorina Maria Buda (RUI), Gerd Weitkamp (RUI), Louise Meijering (RUI), Margriet van der Waal/Marian Counihan (UCG), Wander Jager (UCG), Gerco Onderwater (UCG/FES), Tjeerd Andringa (UCG/FES).

Teaching Excellence Fellowships 2015
Laatst gewijzigd:25 juli 2017 15:14