OnderwijsOpleidingenHonours College

Honours student Thijmen Calis beste student van het jaar

07 juli 2015
Thijmen Calis, winnaar van de Aart Bosman Student Excellence Award 2015, ontvangt felicitaties van rector magnificus prof. dr. Elmer Sterken. Foto: Gerhard Taatgen

Derdejaars student Economie en Bedrijfseconomie én Honours College student Thijmen Calis is winnaar van de Aart Bosman Student Excellence Award 2015 van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werd verkozen uit de negen winnaars van de GUF-100 prijzen, die aan de beste student van elke faculteit worden toegekend.

Lees hier het volledige nieuwsbericht "Thijmen Calis beste student van het jaar, Namkje Koudenburg schrijft beste proefschrift".

Laatst gewijzigd:07 juli 2015 11:00