OnderwijsOpleidingenHonours College

Welcoming Ceremony nieuwe Honours bachelorstudenten

12 april 2018

Op 11 april vond de Welcoming Ceremony voor nieuwe bachelorstudenten van het Honours programma plaats, in de Aula van het Academiegebouw. Dit is de kick-off van het Honours bachelorprogramma 2017-2018.

335 nieuwe bachelorstudenten werden verwelkomd bij deze feestelijke opening, met speeches van de decaan van het Honours College prof. mr. dr. Hanny Elzinga en Nobelprijswinnaar prof. dr. Ben Feringa.

De nieuwe studenten konden zelf via hun telefoon live op de naam voor het cohort stemmen, waarbij de keuze op 'Malala' viel. Hierna werd een groepsfoto gemaakt op de trappen van het Academiegebouw. De avond werd afgesloten met een informele borrel waarbij studenten, medewerkers en coördinatoren elkaar konden ontmoeten.

Meer informatie

Het Honours bachelor programma is een extra programma van 45 ECTS dat naast het reguliere programma wordt gevolgd. Tijdens de 2,5 jaar dat het programma duurt staan verdieping en verbreding centraal, en worden wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken vanuit verschillende disciplines bekeken. Meer informatie over het Honours bachelorprogramma

Laatst gewijzigd:17 april 2018 15:13