OnderwijsOpleidingenHonours College

Feestelijke afsluiting en opening masterprogramma

24 maart 2017

Op 23 maart vond de closing en opening ceremonie voor Honours masterstudenten plaats in het Van Swinderen Huys. Tijdens deze avond presenteerden afgestudeerde studenten hun afsluitende Masterwork, en werden nieuwe masterstudenten verwelkomd.

In totaal hebben 30 studenten de Honours masterprogramma's afgerond: 21 van het 'Leadership: making the difference' programma en 9 van het 'High Tech Systems and Materials' programma. Eva Pantelakis, ceremoniemeester, interviewde de studenten en hun coördinatoren aan de hand van de Leadership Labs en Masterworks die gedaan zijn en foto's en quotes die de studenten hadden ingestuurd.

De avond stond ook in het teken van de opening voor 25 nieuwe masterstudenten. Door de combinatie van closing (voorgaande cohort) en opening (nieuwe cohort) krijgen de nieuwe masterstudenten een goed beeld van de diversiteit van de verschillende Masterworken.

Laatst gewijzigd:31 maart 2017 11:00
printOok beschikbaar in het: English