Skip to ContentSkip to Navigation
Rijksuniversiteit Groningen/Campus FryslânOver Campus FryslânNaar het nieuwe faculteitsgebouw

Foto's: De Beurs voorafgaand aan de verbouwing tot faculteitsgebouw

26 januari 2018

De verbouwing van het Beursgebouw in Leeuwarden, dat uiteindelijk voor zo’n 1.000 studenten en medewerkers van Campus Fryslân als faculteitsgebouw zal dienen, is begonnen. Onze fotograaf ging nog een keer rond om de oude situatie vast te leggen.

Foto's: Imazzo.nl

Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Bolsward is de aannemer die nu begonnen is met het strippen van het gebouw. De komende periode volgen er foto's van de voortgang van het renovatieproces.

Laatst gewijzigd:26 januari 2018 16:53
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 08 juni 2018

  Prof.dr. Erik Knorth Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Erik Knorth is vrijdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester P. Doornenbal - van der Vlist van de gemeente Renswoude decoreerde hem tijdens het symposium 50 jaar Orthopedagogiek in Martiniplaza te Groningen.