Skip to ContentSkip to Navigation
About us Campus Fryslân

Nieuwe leergang Digitaal Leiderschap voor professionals

12 juli 2023

Vanaf september 2023 is het mogelijk te starten met de nieuwe leergang Digitaal Leiderschap. In slechts 12 weken kunnen leidinggevenden en managers binnen het MKB en de non-profit sector hun kennis en vaardigheden ontwikkelen om op gestructureerde wijze met digitalisering om te gaan.

Leergang Digitaal Leiderschap

Het is dé opleiding die helpt om doordachte keuzes te maken passend bij jouw organisatie. Door de parttime opzet is het goed te combineren met een veeleisende baan.

Deze leergang sluit aan bij de visie van Campus Fryslân om van betekenis te zijn voor de regio en om alle vormen van ontwikkeling te stimuleren. Het gaat hierbij niet alleen om bachelor- of masteropleidingen, maar ook om opleidingen voor professionals die al op weg zijn in hun carrière.

Professor Anne Beaulieu staat aan de wieg van deze innovatieve leergang die mede mogelijk wordt gemaakt door de Provinsje Fryslân in het kader van het stimuleringsfonds No & Moarn.


Praktische informatie

Locatie
Campus Fryslân, Wirdumerdijk 34, 8911 CE Leeuwarden
Start
25 september tot begin december 2023
Duur

Op locatie: maandag 2 okt, 23 okt, 13 nov, 27 nov (16.00-20.00)
Online: de andere dagen op maandag online. (16.00-16.30)

Studieinzet
Totaal 84 uur, per week 4-8 uur studiebelasting, 3 ECs
Voertaal
De opleiding is grotendeels in het Nederlands (docenten en lesstof). Enige passieve kennis van het Engels is gewenst.
Aantal deelnemers
25-35
Investering
€561,- vrijgesteld van btw, inclusief catering en studiemateriaal
Doelgroep
Leidinggevenden, managers, teamleiders, directeuren
Laatst gewijzigd:12 juli 2023 13:44

Meer nieuws

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....