Skip to ContentSkip to Navigation
Campus Fryslân

Circulaire 11-stedentocht: Dokkum

Wanneer:wo 25-03-2020 19:45 - 21:30
Waar:volgt binnenkort

Op 25 maart vindt in Dokkum de vierde editie van De circulaire 11-stedentocht plaats. Voor deze editie schuift onder andere duurzaam bouwbedrijf Dijkstra Draisma aan, worden lokale initiatieven besproken en hebben we het over biodiversiteit.

De circulaire 11-stedentocht is een initiatief van RUG/Campus Fryslân en de provincie Fryslân. De 11-stedentocht heeft als doel om circulaire economie en duurzaamheid dichterbij de maatschappij te brengen. In drie jaar tijd worden alle elf steden van de Elfstedenroute aangedaan om de bevolking kennis te laten maken met circulaire economie en duurzaamheid.

Tijdens de bijeenkomsten komen elke keer twee à drie onderwerpen ter sprake die spelen in de provincie. Voor de onderwerpen kijken we naar bijzondere initiatieven en bespreken die in een gezamenlijke discussie. Wini Weidenaar is de host, ze wordt bijgestaan door een wetenschappelijke co-host. Naast een levendige discussie is er tijd en ruimte voor vragen uit het publiek en zorgen we voor lokaal entertainment.

Voorgaande edities: