AlumniSteun de RUGHet Ubbo Emmius Fonds

Win tickets voor College-Club

30 september 2014

College-Club organiseert inspirerende avondcolleges voor hoogopgeleide young professionals gericht op het vergroten van de algemene kennis. De onderwerpen variëren van de Wereld van 3.0, van Bach en Beethoven tot Stravinsky, het mondiale schaakspel, superdutch, tot de helden en schurken in de vaderlandse geschiedenis.

Het Young Alumni Network geeft een aantal tickets weg voor het college ‘Willem van Oranje en de geboorte van Nederland’ op 22 oktober a.s. in de Beurs van Berlage.
Stuur voor 14 oktober naar uef@rug.nl waarom jij twee tickets voor dit college moet winnen! Uit alle inzendingen worden de twee leukste reacties geselecteerd.

Het Young Alumni Network is een netwerk waarbij het centraal staat met elkaar in contact te blijven en van elkaar te leren. Het doel van dit alumni netwerk is oud-studenten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van hun universiteit en om kennis met elkaar uit te wisselen. Speciaal voor young professionals die in Groningen hebben gestudeerd, organiseert het YAN verschillende activiteiten in Amsterdam. De activiteiten zijn gericht op persoonlijke en loopbaan ontwikkeling. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om op een informele manier je professionele netwerk uit te breiden en oude studievrienden terug te zien.

Laatst gewijzigd:15 oktober 2014 13:40