AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

Hongkong

Alumnikring
Bij de residentie van de consul-generaal, 9 november 2016

In het verre Hongkong wonen ongeveer 150 alumni. De kring is opgericht in 2012 door toenmalig consul-generaal en RUG alumnus Wilfred Mohr. Hij gaf de kring vorm en had vaak alumni over de vloer. Na zijn terugkeer naar Nederland hebben vijf enthousiaste alumni het stokje overgenomen. Ze organiseren allerlei bijeenkomsten, zoals een pubquiz of Sinterklaasavond. Tijdens deze avonden wordt ook aandacht besteed aan het PhD-onderzoek van Ying-Chi Chan. Zij onderzoekt, onder begeleiding van Spinozawinnaar prof.dr. Theunis Piersma, trekvogels als de Rosse Grutto in Noordoost-Azië. Bekijk onze RUG steunt pagina voor meer informatie.

Verbreed uw professionele netwerk met oud-Groningers
Om uitnodigingen voor deze bijeenkomsten te ontvangen kunt u zich aanmelden voor de mailinglijst.

Voor meer informatie over de kring word lid van de LinkedIn groep RUG Alumni in Hongkong, of stuur een email naar Elisa Ahovuori-Motta in de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving: internationalalumni@rug.nl.

‘I did not know that my time in Groningen meant so much to me. This is a way to keep in touch abroad’
UG-alumnus, Alumni Enquete 2016

Benieuwd naar de evenementen die eerder zijn georganiseerd in Hongkong? Bekijk ons archief van bijeenkomsten.

Alumni Commissie
Samen met de afdeling Alumnirelaties & Fondsenwerving organiseert een commissie van alumni twee tot drie bijeenkomsten per jaar. Deze commissie bestaat uit:
1. Charles Drapers (International Organisations, 1990)
2. Hanco Halbertsma (Bedrijfskunde, 1988)
3. Monique Bakker (Economie en Bedrijfskunde, 2013)
4. Wilko Wielinga (Bedrijfskunde, 2008)
5. Willem Jan Hoogland (Rechtsgeleerdheid, 1999)

Laatst gewijzigd:19 februari 2018 14:53
printOok beschikbaar in het: English