Alumni Nieuws

Campagne Eric Bleumink Fonds

08 december 2011
De Alumnidesk

Er wordt opnieuw een belampagne gehouden voor het Eric Bleumink Fonds. Van 7 tot 22 december zullen studenten van de RUG oud-donateurs benaderen met de vraag of zij opnieuw bereid zijn het EBF te steunen. Vorig jaar werd voor het eerst een dergelijke belcampagne gehouden. Maar liefst 40 % van alle bereikte alumni bleek toen bereid te geven. Gezamenlijk doneerden zij ruim 10.000 euro.

In 2000 werd het Eric Bleumink Fonds opgericht met de bedoeling de loopbaan van talentvolle studenten en jonge onderzoekers uit ontwikkelingslanden te ondersteunen. Dankzij de steun van alumni, medewerkers en relaties van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het EBF de afgelopen elf jaar ruim veertig beurzen kunnen uitdelen.

Laatst gewijzigd:11 juli 2019 12:47